Ruostumattomien pakoputkistojen pääsivulleTOIMITUSEHDOT JA -KULUT

Tilauksiin lisätään rahtikulu 33€ / tilaus.

Toimitamme tilauksesi postiennakolla tai poikkeustapauksissa postin kautta jälkivaatimuksella. Rahti maksu on 33€. Hinta sisältää alv:n, rahdin ja postiennakkomaksun sekä pakkauskulut.

Postiennakkotilaukset maksetaan käteisellä tai pankkikortilla Postiin. Älä lähetä rahaa, maksat tilauksesi vasta saatuasi tuotteet!

HINNAT

A-Alt.Avgassystem AB Internet -palveluissa myytävien tuotteiden hinnat ovat voimassa tuotteen esittelyajan. Hinnat ovat euroissa ja sisältävät alv:n. A-Alt.Avgassystem AB pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

HOLHOOJAN HYVÄKSYNTÄ

Mikäli et vielä ole täyttänyt 18 vuotta, varmistathan, että vanhempasi hyväksyvät tilauksesi.


TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on noin 2-4 pv, muussa tapauksessa ilmoitamme sinulle uuden toimitusajan. Mikäli jokin tilaamasi tuote on loppunut varastostamme, varaamme tuotteen sinulle seuraavasta erästä. Saatuasi tiedon toimitusajasta voit vielä muuttaa tilaustasi. Jos tilauksesi toimitetaan useampana lähetyksenä, maksat vain yhdet toimituskulut.

PALAUTUSOIKEUS JA OSTOTURVA

Tarkasta tuote heti sen saatuasi! Vertaa tuotetta tilaamaasi. Sinulla on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön!!. Muista liittää täytetty palautusilmoitus pakettiin. Palautusrahat maksetaan pankkitilillesi (muistathan täyttää pankkiyhteytesi palautuslomakkeeseen).

TUOTTEEN VIRHEESTÄ ILMOITTAMINEN

Vastaamme tuotteiden virheistä myös edellä ilmoitetun 14 päivän jälkeen. Havaittuasi vian, ota heti yhteys meihin tilanteen korjaamiseksi.

KULJETUSVAURIOT

Jos huomaat lähetyksesi vaurioituneen matkalla, tee siitä vahinkoilmoitus heti postin tai matkahuollon henkilökunnalle.

TAKUUAIKA

Kaikilla osilla on vähintään 2-vuoden tehdastakuu lukuunottamatta tiettyjä kuluvia osia. Pitempi takuu ilmoitetaan tuotteen yhteydessä.

Ota välittömästi yhteyttä meihin, jos osissa ilmenee vikaa takuuaikana. HUOM! Lasku/tilauserittely toimii takuutodistuksena.

 

JOS KUITENKIN PÄÄTÄT PALAUTTAA KÄYTTÄMÄTTÖMÄN TUOTTEEN, MENETTELE SEURAAVASTI:
- PAKKAA TUOTE HYVIN, SILLÄ KULJETUSVASTUU ON TAVARAN LÄHETTÄJÄLLÄ!
- TÄYTÄ PALAUTUSLOMAKE, MYÖS TILINUMEROSI
- TAKUU TAPAUKSISSA MAKSAMME PALUURAHDIN
( Ota välittömästi yhteyttä meihin).A-Alt.Avgassystem AB
Patomäentie 34
156 10 Lahti


Puh: 03-339 30 300

Puhelinpäivistys:
ma, ti, ke, to 10-18
                                        pe 10-16

info@a-alt-avgassystem.fi